Llengua i literatura, 3 ESO por Jaume … [et al.] Guerrero i Vives

El titulo del libro que quieres descargar es Llengua i literatura, 3 ESO. Recuerda que puedes descargarlo o leerlo en línea. Todos los dispositivos móviles son aceptados. A continuación, vas a descargar Llengua i literatura, 3 ESO en pdf y epub, según tu preferencia. De manera gratuita mediante la suscripción a la membresia.

Esta versión del libro es la original y está en idioma desconocido. La cantidad total de páginas asciende a 232. Este libro no hubiese sido posible sin el trabajo de la editorial Sonia Pulido; Francisco Collado Jiménez; Blai Espí Márquez (il.).

Ya sabes, si quieres descargar cualquier libro sólo basta con navegar por el sitio librosmundo.com

Un poco acerca del libro:

Colección: Saba Comunidad Autónoma: Comunidad Valenciana Libro del alumno En SM sabem que educar és fer créixer. L’educació, com la saba, nodreix, fa créixer, genera vida i es troba en una renovació constant. Et presentem Saba: un projecte global per a totes les etapes educatives basat en un model sòlid d’educació en valors, en l’eix del qual es troba l’alumne i la millora dels seus resultats a través de l’atenció als diferents ritmes i estils d’aprenentatge. Un projecte que naix des de la vocació de servei i suport al mestre en la seua tasca, i el dota dels recursos idonis per al seu dia a dia. I que és el reflex del nostre compromís amb l’educació a través de la introducció flexible de noves metodologies i tecnologia eficaces per a la millora de la qualitat educativa. Les claus de Saba: Comprendre per a aprendre: Perquè la comprensió és la clau de l’aprenentatge, es desenvolupen diferents mecanismes que ajuden l’alumne a interioritzar i integrar els continguts: contextualització dels continguts, activitats pràctiques i pròximes i aprenentatge basat en l’experiència. Construcció del propi aprenentatge: L’alumne inicia el seu aprenentatge a través d’activitats de caràcter manipulatiu. Atenció als diferents ritmes i estils d’aprenentatge: propostes específiques d’atenció a la diversitat per a cada unitat didàctica. Els materials desenvolupats per a atendre la diversitat dels alumnes i els programes específics que s’hi ofereixen adapten els continguts als diferents nivells i estils d’aprenentatge, i possibiliten així l’educació personalitzada. Recursos específics, propostes de repàs, reforç i ampliació, generador de proves i Sabadigital. Suport al mestre: Recursos pràctics i eficaços que faciliten el treball diari a l’aula. Innovació metodològica: programes d’innovació que es poden integrar d’una manera natural en la dinàmica habitual de l’aula al ritme i l’abast que cada mestre i centre desitgen: Aprenentatge cooperatiu, Aprendre a pensar i Intel·ligències múltiples. Aprendre a ser i a conviure: El projecte Saba dóna un nou impuls a l’educació en valors, i li atorga un paper protagonista. Totes les unitats es conceptualitzen al voltant d’un valor, seguint una programació a través de les diferents etapes

Sobre este título:

  • Título: Llengua i literatura, 3 ESO
  • Autor: Jaume … [et al.] Guerrero i Vives
  • Editorial: Sonia Pulido; Francisco Collado Jiménez; Blai Espí Márquez (il.)
  • Otros datos: Fundación Santa María-Ediciones SM
  • Idiomas elegibles: desconocido
  • Total de páginas: 232
  • ISBN: Sin información del ISBN
  • Fecha de publicación: 5/5/2015

Acerca de las descargas:

35 minutos desde la última descarga | 749 veces descargado | 947 veces leído en el último mes.

Guardado en Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *